Sunday, July 8, 2007

Myself lately...

arini 09/07/07...rasanya dah lama aku x update blog ni..i have no idea...byk benda berlaku dlm hidup aku after i'm married....until now aku masih lagi belom sedar adakah aku ni betul2 dah jadi isteri org?..huh!!...berat rasanya.... ... harap sgt aku bunting pelamin...tp sume tu allah swt yg tentukan...until now lom ada lg tanda2...xpe la...my hubby so far from me... berjauhan dengan org yg paling kita cintai sayangi adalah one thing yg paling sedey dlm hidup...truly...aku betul2 rasa impaknya..terlalu sukar nak menghuraikan perasaan itu..but,from that i can learn how to appreciate my hubby..sungguh!!...setiap saat,setiap waktu dan setiap nafas aku ada dia....mengingati dia... and asalnya aku & dia plan nak take times for 1 years utk kitorang dok sekali dah berubah..finally,insyallah after raya maybe i'll move there..last week ada pegi jumpa dia pas 3 minggu x jumpa..umah pon dah cr..alhamdulillah..dpt la apartment utk sewa..x kisah la camna pon janji aku bole rasa kehidupan suami isteri mcm mana kan?..kitorang nanti tinggal kat damansara damai..aku pon x bape tau sgt tempat tu.. .... kerjaya aku...?? pagi ni down giler sebab dapat tau aku gagal dlm interview spa..aku mmg harap sgt keje ni tp nak buat camne..tu sume kuasa allah..agaknya ada sebab nape aku x dpat keje ni kan?.. berita ni belom lagi aku kabarkan pada suami aku..tunggu la jap lagi.. masih lagi tercari2 keje kat n..so,ssape2 kat sini ada keje kosong?..huahuahua.. .... others.. rasanya aku nak kuar sebijik kete kot..insyallah b4 raya...kenan sgt ngan kelisa..viva?...eiii..x cun!!heheh..

1 comment: