Monday, November 9, 2009

MAMA BIZI GILER WEKEN LEPAS

buhsan tol today..bese arr black monday kan?...ngan mama lak cam biol sket coz weken lepas mama x sempat nak rehat coz ada SPB & Event NDO...dua-dua tu memerlukan mama lebih berkomitmen lagi di dalam arena bisnes nih.. Tp cedey arr coz mama x sempat nak spend time ngan Puteri mama..Yerla,balik pon lewat malam..time tu putri da tedoww...nengok dia pon cian..tapi takpe,demi puteri mama harus korbankan rehat mama..kih..kih..kih!!...cam jiwang jeeee..!! Mujur gak la tok sudi datang dari Kedah coz nak jaga cucu kesayanganya nih..memang la pengasuh@UMI putri takde tp mama akan usahakan cari pengasuh yg boley back up mama kalo ada function@event Friends Club..Tapi tok cakap tak payah la coz dia nak datang nengok cucu nakal sowang tuh...mama ok aje..janji putri mama dijaga dengan selamatnya...Lagipon mama cover abah je..kang dia da balik opss....abah balik today la...yabedabeduuuu... sambung lik...abah lik kang boley ler abah attend kalo weken..takat grouping@Sri Melayu bole la mama attend 2@3 times seminggu..cukup la sekadar sharing2 ngan geng2 gegirl kan..heheh..gegirl tak tahan tuu...geli ada laa...ekekekke!!... k laaaaa..mama dok upload gambo nih kat facebook...cam lembaps sket la berokben nih..kasi buang baru taww... ni mama upload gambo sekitar NDO ONE TEAM kat Sunway Piramid Convensyen Centre.. usha-usha la wokeyyyyy...

1 comment: