Sunday, January 3, 2010

Balik kampung kedah lagi...

Minggu ni lagi sekali mama balik kampung...decision balek kg ni pon on the spot gak coz abah dah blank pale otak..sangat tensi that time after otw balek dari jumpa pakar puan kat subang..

owh,lupa mama nak citer yg putri mama tinggal kat tok minggu lepas...kan mama balek cuti krismas..
sangat la tensi bila putri tader di kala dugaan yg maha berat ni melanda...at least kalo dia ader terhibur la jiwa raga bakul mama nih...tp apakan daya...mama harus ajar dia berjauhan gak ngan mama coz this year mama akan attend kursus...

dugaan masih belom setel....keserabutan masih melanda fikiran...

and till now maseh lom ada any news yg mama leh share..tunggulah bila dah setel sume problems...
mama akan share...coz mama baru je menjalani 1st treatment dari gynae...gynae ada kasi ubat...
then 9hb ni baru la pegi ke gynae balik & tengok hasil dari treatment tersebut..hope sume berjalan lancar..

k la...mama harus pulang umah..
kuar ni coz beli firley rusk putri yg da kehabisan &
at the same time amek kesempatan berFB & update blog...(walaupon tader sape bace)huhuh...
celcom berokban tader line ah kat padang serai nih...

semoga seme sehat2 hendaknya...aminn..

ops....mama nak amk kesempatan nih nak ucapkan Selamat Tahun Baru...Semoga 2010 nih akan memberi lebih makna wat kite...& 2010 ni bakal merubah hidup kami sekeluarga..

1 comment: